У п’яти районах Харкова відключать гарячу воду

Фото: news.bigmir.net

У 2021 році частини абонентів в п’яти районах Харкова в зв’язку з проведенням робіт по реконструкції і будівництву котелень відключать гаряче водопостачання.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі КП “Харківські теплові мережі”.

На підприємстві повідомляють, що проведення робіт заплановано в міжопалювальний сезон, який триває з 15 квітня по 15 жовтня. При цьому не уточнюють, коли почнеться і в які терміни буде проведено реконструкцію кожного об’єкту.

У міжопалювальний період тепловики планують провести комплексну реконструкцію котельні «Хартрон» по вул. Академіка Проскури, 1. В рамках реконструкції буде побудована когенераційна станція і проведена перекладка теплових мереж від котельні і двох ЦТП.

Також буде проведена реконструкція восьми котелень з тепловою потужністю більше 5 МВт і будівництво однієї котельні з демонтажем існуючих: вул. Велика Панасівська, 29; вул. Слов’янська, 8; вул. Петра Свинаренка, 5А; пр. Ново-Баварський, 99А; вул. Юдіна, 2Б; вул. Семінарська, 46; вул. Диспетчерська, 27А; пр. Гагаріна, 199/2.

Таким чином, без гарячої води залишаться частина житлових будинків, лікувальні, освітні установи в Київському, Холодногірському, Новобаварському, Основ’янському, Слобідському районах міста.

Зокрема, гарячої води не буде в частині будинків по проспекту Гагаріна, Мереф’янському шосе, вулицях: Астрономічна, Академіка Проскури, Благовіщенська, Велика Панасівська, Західна, Євгена Котляра, Малиновського, Слов’янська, Старошишківська, Шишківська і ін. Повний список опубліковано тут.